Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, yenilenme yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilce görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde sivilceler görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak huzurunu yerine getireceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak gönül sızılarının dineceğine, işlerin de yolunda gideceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına inanılır.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments