Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sivilceli görmek

Rüyada yüzünü sivilceli görmek

Rüyada yüzünü sivilceli görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hatalı yollara gireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, darlığa düşmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek kazancının sürekli artacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek çok hayırlı şeylere, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, aşık olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, insanlara iyilik yapmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments