Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında büyük sivilce görmek

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırta sivilce görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mutlu olunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına inanılır.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilceli sırt görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada sırtını sivilceli görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, gönlünce harcama yapmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments