Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada göğsünde sivilce görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, üzeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek arkasından gıybet edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet eder.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments