Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilce çıktığını görmek

Rüyada sivilce çıktığını görmek

Rüyada sivilce çıktığını görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ruhani önderlik yapacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına işarettir.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilce çıktığını görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments