Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işarettir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni duygular tadacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haneye dertlerin gireceğine , rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sivilce çıktığını görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments