Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlere nazar değeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, atılan adımların zarar getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına inanılır.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments