Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek ekmeğin kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu sivilceli görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerdeki verimin artacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek karanlığın biteceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta sivilce görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek kazancında da artış meydana geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments