Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, helal ekmek yeneceğine işaret eder.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, rütbe alacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek kötü düşmana, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments