Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında sivilce çıktığını görmek

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments