Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rahat yüzü göreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yiyip içeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalettir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Rüyada kocaman sivilce görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek sonra kendi işini kuracağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments