Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ardından bu kişiye açılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, rızkının da çoğalacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla yaralanmak büyük başarılar kazanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek bahtın açık olmasına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dünya malına kavuşulacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments