Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kurşun görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kurşun görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak torunlarına dahi yeteceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments