Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde hastalık görmek

Rüyada göğsünde hastalık görmek

Rüyada göğsünde hastalık görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, zor durumların biteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde hastalık gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada göğsünde hastalık görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, şifa bulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi hastalığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada diş hastalığı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada hastalıktan ölmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hastalık mantar görmek huzurunun yerine geleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek hayırlı haberler alacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kimseyle konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada alaca hastalığı görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments