Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef hastalığı olmak

Rüyada sedef hastalığı olmak

Rüyada sedef hastalığı olmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eğlenceli günler geçireceğine, umutların biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sedef hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olmak üzüntülerin daha da artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sedef ağacı görmek bekar ise evleneceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef kolye görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef tesbih görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments