Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak güzel bir evlilik yaşanacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak işlerinin hafifleyeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments