Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi hastalığını görmek

Rüyada kendi hastalığını görmek

Rüyada kendi hastalığını görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi hastalığını gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada kendinde hastalık görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada hastalıklı koyun görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi hastalığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde hastalık görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kavgaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada hastalık anlatmak saygı göreceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Rüyada hastalık duymak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments