Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alaca hastalığı görmek

Rüyada alaca hastalığı görmek

Rüyada alaca hastalığı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, maddi zarara gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada alaca hastalığı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada alaca hastalığı görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alaca karga görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alacalı üzüm görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada alaca inek görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alaca yılan görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada alacalı kedi görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada alacalı güvercin görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alacalı köpek görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments