Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş hastalığı görmek

Rüyada diş hastalığı görmek

Rüyada diş hastalığı görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş hastalığı gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Rüyada diş hastalığı görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş eti hastalığı görmek gülen yüzünün de solacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada hastalığa yakalanmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastalık duymak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada hastalıklı ayak görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada hastalık haberi duymak geçim sıkıntısı çekeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Rüyada hastalık haberi almak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments