Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık mantar görmek

Rüyada hastalık mantar görmek

Rüyada hastalık mantar görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, şansızlığın kırılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hastalık mantar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Rüyada hastalık mantar görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık kapmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, içinin ferahlayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak hastalığı görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hem hayatının kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hastalık olduğunu görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek olayın ağız münakaşasına varacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek bereketin artacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments