Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıktan ölmek

Rüyada hastalıktan ölmek

Rüyada hastalıktan ölmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada hastalıktan ölmek gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada hastalıktan öldüğünü görmek iyileşme göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına inanılır.

Rüyada hastalıktan ölmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada birinin hastalıktan öldüğünü görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada göğsünde hastalık görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hastalık görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, namaz kılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek kişiye hep umut olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek alım gücünün zayıflamayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada hastalığı iyileştirmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, günden güne kazancının artacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments