Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü şişmek

Rüyada göğsü şişmek

Rüyada göğsü şişmek sağlık sorunlarının son bulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada göğsü şişmek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Rüyada göğsü şişmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, ferahlığa çıkacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada dudakları şişmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada vücudu şişmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, karlı işler alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eli yüzü şişmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, eline haram para geçeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeği şişmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada elleri şişmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada boğazları şişmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments