Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeği şişmek

Rüyada göbeği şişmek

Rüyada göbeği şişmek hem verimi yükselteceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, itibarın sarsılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeği şişmek gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Rüyada göbeği şişmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudu şişmek üzüleceğine, yıkılacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine inanılır.

Rüyada boğazları şişmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunlarını gidereceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada karnı şişmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli şişmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazı şişmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada dudakları şişmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments