Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu şişmek

Rüyada vücudu şişmek

Rüyada vücudu şişmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada vücudu şişmek gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Rüyada vücudu şişmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet eder.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bunalıma düşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada karnı şişmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü şişmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü şişmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, keder yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boğazı şişmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada ağzı şişmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, rahatının da yerine geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazları şişmek sağlığının yerine geleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments