Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yüzü şişmek

Rüyada eli yüzü şişmek

Rüyada eli yüzü şişmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, parasız günler geçireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli yüzü şişmek gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada eli yüzü şişmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hayırla yad etmeye işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, büyük paralar kazanılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yüzü şişmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, planların sarkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri şişmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kişiye hep umut olacağına işaret eder.

Rüyada eli şişmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Rüyada boğazı şişmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsü şişmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret eder.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments