Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazları şişmek

Rüyada boğazları şişmek

Rüyada boğazları şişmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazları şişmek gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Rüyada boğazları şişmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada boğazı şişmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada göbeği şişmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsü şişmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada gözleri şişmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı şişmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücudu şişmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rahata erileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments