Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakları şişmek

Rüyada dudakları şişmek

Rüyada dudakları şişmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına inanılır.

Rüyada dudakları şişmek gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada dudakları şişmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, şifa ve moral bulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Rüyada göğsü şişmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri şişmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Rüyada boğazı şişmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada gözü şişmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada boğazları şişmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada ağzı şişmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, mallarının eksileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Rüyada yüzü gözü şişmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments