Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek gönlünün ferahlayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözü şişmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri şişmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine inanılır.

Rüyada karnı şişmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayatının başarılarla dolacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazları şişmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başı şişmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeği şişmek makamının yükseleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments