Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri şişmek

Rüyada elleri şişmek

Rüyada elleri şişmek iyi geçiminin devam edeceğine, tazeleneceğine, herkesin şaşırtılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri şişmek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Rüyada eli şişmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri şişmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eli yüzü şişmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunsuz geçeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili şişmek işlerinin yolundan çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü şişmek duygularının karşılığını alamayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Rüyada yüzü gözü şişmek iki tarafın da çok sevineceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri şişmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments