Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğe uçtuğunu görmek

Rüyada göğe uçtuğunu görmek

Rüyada göğe uçtuğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğe uçtuğunu gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada göğsünün ucunu görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet eder.

Rüyada göğe uçtuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, saygınlık göreceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Rüyada göğsü büyümek çok zor bir yoldan geçeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ağır günler geçireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle göklere çıkmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments