Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün ucunu görmek

Rüyada göğsünün ucunu görmek

Rüyada göğsünün ucunu görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, huzurunun artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada göğsünün ucunu gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada göğsünün ucunu görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek hayallerini gerçekleştireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada göğe uçtuğunu görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökte ayet görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada göğsünden süt emzirmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının göğsünü emmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Rüyada göğsü görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, para ve makam sahibi olacağına, kazançsız işler peşinde olmaya yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments