Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek göğsünden süt gelmek

Rüyada tek göğsünden süt gelmek

Rüyada tek göğsünden süt gelmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, esenliğe kavuşacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, şükrederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek huzurunun yerinde olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden süt gelmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sevilen bir dostun geleceğine işarettir.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yazgısının güzelleşeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek iftiraya maruz kalınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments