Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Rüyada birinin büyüdüğünü görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı büyütmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments