Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü büyümek

Rüyada göğsü büyümek

Rüyada göğsü büyümek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, büyük bir makama geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada göğsü büyümek gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada göğsü büyümek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada büyücü hoca görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü ve büyücü görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bedenen büyümek dertlerden kurtulmaya, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falcı büyücü görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada gözleri büyümek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyücü erkek görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments