Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada göğsünün ucunun koptuğunu görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün ucunu görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğe uçtuğunu görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne altın takmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsü öpmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsü olduğunu görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments