Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle göklere çıkmak

Rüyada asansörle göklere çıkmak

Rüyada asansörle göklere çıkmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada asansörle göklere çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada asansörle göğe çıkmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerine yeni işler katacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle göklere çıkmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada asansörle inip çıkmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle çıkmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden çıkmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisine olan güvenin artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments