Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekte yara görmek

Rüyada göbekte yara görmek

Rüyada göbekte yara görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, mallarının da hayırlı olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatının bozulacağına inanılır.

Rüyada göbekte yara gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Rüyada göbeğinde yara görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Rüyada göbekte yara görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekten yaralanmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek atan kadın görmek nazara geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Rüyada kuzu göbeği görmek makam edineceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi göbeğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, her gün daha fazla dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments