Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek atan kadın görmek

Rüyada göbek atan kadın görmek

Rüyada göbek atan kadın görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, güzel günler yaşayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek atan kadın gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada göbek atan kadın görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekli kadın görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahkaha atan kadın görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çığlık atan kadın görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Rüyada ata binen kadın görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ata binmiş kadın görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hükmünün geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments