Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu göbeği görmek

Rüyada kuzu göbeği görmek

Rüyada kuzu göbeği görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok sayıda borca gireceğine, kötü günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuzu göbeği gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Rüyada kuzu göbeği topladığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek rahatlığa ereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuzu göbeği toplamak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş kaybı yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada kuzu göbeği görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Rüyada kuzu göbeği mantarı toplamak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments