Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğinde yara görmek

Rüyada göbeğinde yara görmek

Rüyada göbeğinde yara görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Rüyada göbeğinde yara gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada göbekten yaralanmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göbeğinde yara görmek kendi çok iyi hissedeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulur.

Rüyada göbekte yara görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbeğini kıllı görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek atmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekte leke görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments