Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten yaralanmak

Rüyada göbekten yaralanmak

Rüyada göbekten yaralanmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekten yaralanmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada göbekte yara görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekten yaralanmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet eder.

Rüyada göbeğinde yara görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada bebek göbeği bağlamak borçlarının çoğalacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, ekmeğinin azalacağına işaret eder.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi göbeğini görmek sıkıntıya düşüreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada göbeğin sarktığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments