Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada göbek deliğini temizlemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Rüyada göbek deliği temizlemek zamandan da kar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments