Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göbeğini görmek

Rüyada kendi göbeğini görmek

Rüyada kendi göbeğini görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kazançlı bir işe girileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada kendi göbeğini gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada şiş göbek görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, gelirinin daimi olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebek göbeği bağlamak büyük sıkıntıları olmayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada göbekten dogum yapmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu göbeği toplamak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada göbek bağı görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments