Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliğinde yara görmek

Rüyada göbek deliğinde yara görmek

Rüyada göbek deliğinde yara görmek içine fesat düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kıdem atlayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinde yara gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada göbek deliği temizlemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, fakirlikten kurtulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek istediği oranda da eğleneceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliği görmek büyük kazançlar elde edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments