Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kesmek

Rüyada göbek kesmek

Rüyada göbek kesmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinizin bozulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kesmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kesmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek bağı kesmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalettir.

Rüyada bebek göbeği kesmek hak ve din yolunu bırakacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalettir.

Rüyada göbek bağını kesmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments