Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kordonunu kesmek

Rüyada göbek kordonunu kesmek

Rüyada göbek kordonunu kesmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, düşmanından kurtulmaya, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, mutluluğunun daim olacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada göbek kordonu kesmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işaret eder.

Rüyada göbek kordonunu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kordon bağı kesmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek zafer ve bol kazanç getireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kordon kesmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments