Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, büyük takdir toplanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek umutsuzluğa düşeceğine, emeklerinin heba olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağını kesmek çok üzüntü duyulacağına, hastalıklarını yeneceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, borçlarının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kendi göbek bağını görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancın arttırılacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı bağını bağlamak kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments