Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek göbeği kesmek

Rüyada bebek göbeği kesmek

Rüyada bebek göbeği kesmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek göbeği kesmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada bebek göbeği kesmek beklenmedik kapıların açılmasına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek işinin başından ayrılmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek bağını kesmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada göbek kesmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments