Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek bağı kesmek

Rüyada göbek bağı kesmek

Rüyada göbek bağı kesmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek bağı kesmek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada göbek bağı kesmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada göbek bağı görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek göbek bağı görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı bağı kesmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kordon bağı kesmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Rüyada dizlerinin bağı çözülmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments