Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbeğini kesmek

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek borçlarını bitireceğine, planlarının bozulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bebek göbeği kesmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek her geçen gün başarılarının artacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kesmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, talihin yüzlerine güleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada göbek bağını kesmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada göbek bağı kesmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments